ОБЩИ УСЛОВИЯ

Общи Условия За Покупко  Продажба През Електронен Магазин Istikbalbg.com

 

Настоящите общи условия уреждат реда, начина и условията за покупко–продажби през електронния магазин на АТЛАС ЕООД. Тези общи условия представляват договор за покупко–продажба между АТЛАС ЕООД и Клиента.

По смисъла на настоящите Общи условия изброените понятия са използвани със следното значение:

а/ АТЛАС ЕООД е търговско дружество с наименование „АТЛАС” ЕООД, ЕИК: 125578148 със седалище и адрес на управление гр. Търговище 7700, ул.Цар Симеон №3, предоставящо стоки онлайн посредством електронен магазин: www.istikbalbg.com

б/ Под „Стока” се разбира, всеки от предлаганите артикули в електронния магазин, който е описан с основните си характеристики, изображение и продажна цена.

в/ Под „Клиент” се разбира всяко лице, което е закупило или е направило заявка за покупка на стока от електронния магазин.

г/ Електронен магазин е виртуален магазин с електронен адрес www.istikbalbg.com

  1. Общи положения 

1.1 АТЛАС ЕООД предоставя на Клиента възможност да закупува предлаганите през електронния магазин стоки чрез отправяне на заявка (поръчка) и заплащане на съответната продажна цена, при спазване от страна на Клиента на настоящите Общи условия.

1.2 Договорът за продажба между Istikbalbulgaria / АТЛАС ЕООД и Клиента се счита за сключен от момента на потвърждаване на заявката (поръчката) направена от Клиента.

  1. Доставки и плащания

2.1 Всички продукти в нашия сайт www.istikbalbg.com, можете да поръчате онлайн. Всички поръчки направени през www.istikbalbg.com ,са за сметка на купувача, безплатна доставка в рамките до 50км.

Заплащането на стойността на поръчката се извършва с наложен платеж, по банков път или на изплащане с лизинг. В случай на избран метод за плащане по банков път, се изисква предварително изплащане на стойността на поръчката, след което се потвърждава посредством имейл office@istikbal.com. В случай на избран метод на изплащане с лизинг се изисква одобрението на кредитната компания, след което поръчката се потвърждава посредством имейл office@istikbal.com.

2.2 При получаване на стоката клиента трябва да провери съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката.

При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, клиента трябва да се обърне към куриера за протокол за увредена пратка. Продавачът на стоката не носи отговорност за подобен род увреждания.

Ние знаем колко е важно за Вас да получите точно това което очаквате и винаги оглеждаме всяка поръчка за евентуални дефекти по нея.

III. Отказ от стоката

3.1 При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов съгласно гаранционните условия или да възстановим заплатенате от клиента стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която клиента е упражнили правото си на отказ. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, отремонтирането на стоката се поема от клиента.

3.2 Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на клиента. При несъответствие на стоката с характеристиките посочени в страницата, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи платени от клиента за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 работни дни от получаване на стоката и при условие на ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

Възможни са технически и правописни грешки в съдържанието на сайта. В случай на грешка, несъответствие или промяна в цената или описанието на продуктите в сайта, ще ви уведомим с телефонно обаждане или email.