КАТЕГОРИИ
Your Cart

Матраци

Технологии


    Уникалният вискозен плат с жакард е изработен по технологията Magnarest, която значително намалява времето, необходимо за заспиване и предлага редица други важни предимства. Повишава мелатонина (хормон на съня). Помага за намаляване на кортизола (хормон на стреса). Помага за облекчаване на мускулната болка. Помага за увеличаване на продължителността на дълбокия сън. Засилва чувството за жизненост в началото на деня.

    Специална плетена материя, мека текстура, с множество отвори за по-добра циркулация на въздуха вътре в матрака. Ортопедичната тъкан подпомага опорно-двигателния апарат и благодарение на технологията на минералите, които съдържа, стимулира метаболизма ни и подобрява циркулацията им в тялото.

    В условия на висока температура поддържа тялото хладно. Благодарение на кухите влакна и многоканалната повърхност, технологията Cooler поддържа повърхността на матрака хладна, увеличавайки циркулацията на въздуха. Напротив, при ниски температури поддържа тялото топло. Охладителните влакна на Cooler позволяват на тъканта да бъде лека, което й придава топлоизолационни свойства.

    Спете в прегръдките на природата! Перфектна среда за сън, специално създадена за всеки, който иска да спи на естествен матрак, който съчетава естествени продукти с модерни технологии и здраве в комфорт. Матраците Orgaflex, направени по тази технология, са покрити с органичен памучен плат.

    Технологията Stress Therapy помага за облекчаване на стреса, като абсорбира статичното електричество от тялото ви, за да можете да се насладите на спокоен сън. Антистатичните свойства на тази технология работят срещу отрицателните йони, които затрудняват съня и премахват стреса от ума и тялото ви.

    Научно доказано е, че технологията Amethyst Therapy благодарение на микрочастиците на аметист абсорбира негативната енергия и засилва спокойствието и релаксацията.

   Dura Coil Pocket Spring Technology


   Високотехнологична опорна система, която осигурява правилна опора на тялото, докато по-стабилната му структура около ръбовете поддържа матрака в отлично състояние в продължение на няколко години.

   5 ZONE POCKET SPRING TECHNOLOGY


   Независими пружини с различна степен на твърдост са разположени в 5 зони, за да поддържат идеално различните нужди на рамото, гърба и ханша, като същевременно осигуряват напълно ортопедична повърхност на матрака. Пружините се движат независимо една от друга и реагират на приложеното налягане поотделно.

   ТЕХНОЛОГИЯ SOFT TOUCH SPRING


   Създаден специално за тези, които искат изцяло ортопедичен матрак. Счита се за най-добрата пружинна система. Непрекъснатата система SL се състои от единична стоманена мрежа и използва двойни пружини (248 на кв.м) от други пружинни системи. Пружините са свързани помежду си, така че те се движат едновременно и равномерно от налягането, което се разпространява в цялата система, предотвратявайки деформацията на пружините.

   SL CONTINUOUS SPRING TECHNOLOGY


   Създаден специално за тези, които искат изцяло ортопедичен матрак. Счита се за най-добрата пружинна система. Непрекъснатата система SL се състои от единична стоманена мрежа и използва двойни пружини (248 на кв.м) от други пружинни системи. Пружините са свързани помежду си, така че те се движат едновременно и равномерно от налягането, което се разпространява в цялата система, предотвратявайки деформацията на пружините.

   ПРУЖИННА ТЕХНОЛОГИЯ С ДВОЙНА ОПОРА


   Двойна опора с две пружинни системи: системата с пружинна технология SL и специалната пружинна система с микроджобове осигуряват два пъти повече пружини и два пъти повече комфорт от класическите матраци.

   ΒONEL SPRING TECHNOLOGY


   Създаден специално за тези, които искат полутвърд матрак. Пружинната система Bonel е най-широко използваната пружинна система в света. Термично обработените, високовъглеродни винтови пружини поддържат качеството на първия ден в продължение на години. Конструкцията на пружинната рамка свързва пружините една с друга със стоманени жици.

   Латексова технология


   Естественото усещане и латексът с висока плътност ви осигуряват най-удобната повърхност за спане. Вертикалните вентилационни отвори позволяват удобна циркулация на въздуха и минимизират изпотяването, като същевременно поддържат тялото хладно по време на сън.

   Разработена пяна с 5 зони


   Естественото усещане и латексът с висока плътност ви осигуряват най-удобната повърхност за спане. Вертикалните вентилационни отвори позволяват удобна циркулация на въздуха и минимизират изпотяването, като същевременно поддържат тялото хладно по време на сън.

   Висколекс технология


   Матраците Висколекс Плюс са изработени от вискоеластична пяна, чувствителна към топлина и телесно тегло. Твърдото усещане на матраци и възглавници с пяна по технология viscolex става по-меко, тъй като материалът, който е чувствителен към температурата и телесното тегло, се адаптира към формата и натиска на тялото. Пяната "всичко в едно" подобрява кръвообращението и облекчава натиска върху мускулите и нервите. Технологията Viscolex разпределя телесното тегло равномерно върху матрака.

   Вискоджел технология


   Иновация от Istikbal. Пяната Viscojel осигурява перфектна опора и удобна среда за сън. В сравнение с обикновените пяни, микросферите Viscojel подобряват свойствата на топлопроводимост на матрака, като ви поддържат хладни и ви осигуряват повече комфорт и по-малко изпотяване.

   Матрак Stress Free Матрак Stress Free
   НАЙ-ПРОДАВАН НАЛИЧНО
   Ортопедичен, противогъбичен, антибактериален матрак, вентилиран със свалящ се калъф срещу влага, който може да се пере в пералня. Има технология Stress Therapy срещу отрицателни йони, които улесняват съня с SL пружинна система.Вашето легло е оазис на истински релаксиращ сън!Събуждането наистина...
   878лв.
   Матрак Sleepwell Energy Матрак Sleepwell Energy
   НАЙ-ПРОДАВАН НАЛИЧНО
    Нашето тяло е източник на енергия, който можем да надградим по всяко време. Намерете своя енергиен баланс в ръцете на най-релаксиращия и лечебен сън на технологията Quantech Sleep. Повърхностната тъкан на матрака Sleepwell Energy съдържа микрочастици от естествени мине...
   1,073лв.
   Матрак Sleepy Матрак Sleepy
   НАЙ-ПРОДАВАН НАЛИЧНО
   Ортопедичен матрак с умерена твърдост!Всички продукти на Istikbal имат американски и европейски сертификати за качество.Специална ватирана ватирана повърхностна материя с множество дупки за по-добра циркулация на въздухаНаслоени слоеве от гъвкави материали от пянаТермофилт слой за равномерно разпред...
   763лв.
   Матракът Detox Ultra е вторият матрак от иновативната серия Detox. Новият уникален матрак, освен невероятния комфорт и уникалното изживяване при сън, предлага и постоянна детоксикация, като намалява ефекта на вредните токсини, които се натрупват в спящата ни среда.Освен това има подвижно и миещ...
   1,208лв.
   Матрак Royal Exclusive Матрак Royal Exclusive
   НАЛИЧНО
   Istikbal представя олицетворение на еволюцията в безпружинните матраци. Новият матрак Royal Exclusive съчетава най-модерните технологии в дунапренените материали, като ви предлага "кралска" почивка и подмладяване!  Свалящ се горен слой с отлична ватирана плетена материя.7-зонова хибри...
   2,322лв.
   Новото иновативно предложение на Istikbal променя данните в технологията за сън, като вдига летвата и подчертава ангажимента на компанията да произвежда продукти, които напълно отговарят на нарастващите международни нужди от качествен сън. Новият матрак Quantum, част от едноименната интегрирана...
   1,762лв.
   Уникалната технология Stress Therapy на Istikbal (вече използвана в матрака Stress Free) също е включена в чисто новия модернизиран матрак Stress free Young с уникални характеристики, които предлагат уникално успокояващо и лечебно изживяване на съня, което ще ви очарова. Новият матрак е предста...
   1,026лв.
   Пълна система за сън, съобразена с вашите нужди, които изискват естетика, комфорт и функционалност. Ръчно изработена ватирана материя от специална плетка Специален слой от гъвкава пяна Слой от пяна материалНаслоен филц за равномерно разпределение на тежесттаНезависима покет пружинна с...
   1,559лв.
   Показва 1 до 25 от 25 (1 страници)